Zien: Loki gaat naar de McDonald's in Seizoen 2?

Zien: Loki gaat naar de McDonald's in Seizoen 2?

Zien: <em>Loki</em> gaat naar de McDonald's in Seizoen 2? Bekijk hierboven: Eerste Hollywoodpremière zonder sterren als gevolg van staking Het klinkt misschien een beetje raar, maar in seizoen twee van Marvels Loki gaat The God of Mischief naar de McDonald's. Niet naar de fastfoodketen zoals we hem nu kennen. Een variant van Sylvie is, in nieuwe beelden, werkzaam in een jaren '70 stijl McDonald's. SamenwerkingMcDonald's werkt samen met Loki van Marvel Studios om een unieke, exclusieve maaltijd te lanceren, geïnspireerd op klassieke films en tv-series met McDonald's uit het verleden. Het zal vanaf 14 augustus beschikbaar zijn in meer dan 100 landen. BrooklynMcDonald's transformeert een van zijn filialen in Brooklyn tot een winkel uit 1982, in navolging van de scène uit het Loki-seizoen. Deze ervaring is vanaf 30 augustus drie dagen open. When the McDonald´s lady sees me return for the fifth time in a day for my #TheMarvels figures pic.twitter.com/E5m3LaPncY— Brie Larson Fan #TheMarvels (@BLWorldW) August 9, 2023 Bekijk hieronder de trailer van Loki seizoen 2. Bekijk ook Zien: volg de transformatie van Rosario Dawson naar Ahsoka, vanaf 23 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de volledige trailer van Ahsoka, vanaf 23 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk een nieuwe trailer van Disney's The Haunted Mansion, vanaf 28 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de serie One Piece: vanaf 31 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van The Kardashians seizoen 4, vanaf 28 september op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Only Murders in the Building seizoen 3, 8 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series Bekijk deze video » Zien: Is er een liveaction Rapunzel film in de maak? Twitter kiest alvast hun Rapunzel uit Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van I Am Groot seizoen 2, vanaf 6 september op Disney+ Bekijk deze video » The Little Mermaid zwemt binnenkort naar huis, welke nieuwe films kan je ook zien op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk hier de nieuwe trailer van The Marvels, 10 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Loki gaat naar de McDonald's in Seizoen 2?
Zaterdag 12 augustus 2023 om 15:30

Bekijk hierboven: Eerste Hollywoodpremière zonder sterren als gevolg van staking

Het klinkt misschien een beetje raar, maar in seizoen twee van Marvels Loki gaat The God of Mischief naar de McDonald's. Niet naar de fastfoodketen zoals we hem nu kennen. Een variant van Sylvie is, in nieuwe beelden, werkzaam in een jaren '70 stijl McDonald's.

Samenwerking
McDonald's werkt samen met Loki van Marvel Studios om een unieke, exclusieve maaltijd te lanceren, geïnspireerd op klassieke films en tv-series met McDonald's uit het verleden. Het zal vanaf 14 augustus beschikbaar zijn in meer dan 100 landen.

Brooklyn
McDonald's transformeert een van zijn filialen in Brooklyn tot een winkel uit 1982, in navolging van de scène uit het Loki-seizoen. Deze ervaring is vanaf 30 augustus drie dagen open.

Bekijk hieronder de trailer van Loki seizoen 2.

Actuele video's

Meer actuele video's