The Little Mermaid zwemt binnenkort naar huis, welke nieuwe films kan je ook zien op Disney+

The Little Mermaid zwemt binnenkort naar huis, welke nieuwe films kan je ook zien op Disney+

<em>The Little Mermaid</em> zwemt binnenkort naar huis, welke nieuwe films kan je ook zien op Disney+ Bekijk hierboven: Première The Little Mermaid Op zes september zwemt de nieuwe Kleine Zeemeermin richting Disney+. De hit film kun je dan (als je een abonnement hebt) thuis op de bank bekijken. Welke andere films kun je nu streamen? Zien: Is er een liveaction Rapunzel film in de maak? Twitter kiest alvast hun Rapunzel uit All the wonder, magic and FUN of Disney's #TheLittleMermaid is coming to #DisneyPlus on September 6! ?????? pic.twitter.com/G8ADLRVjnb— Disney+ (@DisneyPlus) August 7, 2023 The Guardians of the Galaxy deel 3Een emotionele reis. Dit deel vertelt de backstory van Rocket, dus pak je tissues erbij! Na het kopen van Knowhere van The Collector, proberen de Guardians of the Galaxy een veilige haven van maken voor buitenaardse vluchtelingen. Maar na een meedogenloze aanval moet, Peter Quill, de Guardians op een laatste missie leiden om een van hun leden te beschermen, wat ertoe kan leiden dat het team uiteenvalt. All of the Guardians, all of their adventures. Now on #DisneyPlus! pic.twitter.com/eG9MTfeUoW— Disney+ (@DisneyPlus) August 3, 2023 Avatar: The Way of WaterWe gaan terug naar Pandora. 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen. Strange WorldDe film volgt een legendarische familie van ontdekkingsreizigers, de Clades, die hun meningsverschillen opzij moeten zetten terwijl ze op reis gaan naar een mysterieus onderaards land. Het wordt bewoond door surrealistische levensvormen. Alleen hier kunnen ze de engergiebron waarvan hun wereld leeft redden. Bekijk ook Zien: volg de transformatie van Rosario Dawson naar Ahsoka, vanaf 23 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk hier de previews van The Haunted Mansion, vanaf 28 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de serie One Piece: vanaf 31 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Only Murders in the Building seizoen 3, 8 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Loki seizoen 2, vanaf 6 oktober op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van I Am Groot seizoen 2, vanaf 6 september op Disney+ Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 20:07

Bekijk hierboven: Première The Little Mermaid

Op zes september zwemt de nieuwe Kleine Zeemeermin richting Disney+. De hit film kun je dan (als je een abonnement hebt) thuis op de bank bekijken. Welke andere films kun je nu streamen?

Zien: Is er een liveaction Rapunzel film in de maak? Twitter kiest alvast hun Rapunzel uit

The Guardians of the Galaxy deel 3
Een emotionele reis. Dit deel vertelt de backstory van Rocket, dus pak je tissues erbij! Na het kopen van Knowhere van The Collector, proberen de Guardians of the Galaxy een veilige haven van maken voor buitenaardse vluchtelingen. Maar na een meedogenloze aanval moet, Peter Quill, de Guardians op een laatste missie leiden om een van hun leden te beschermen, wat ertoe kan leiden dat het team uiteenvalt.

Avatar: The Way of Water
We gaan terug naar Pandora. 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

Strange World
De film volgt een legendarische familie van ontdekkingsreizigers, de Clades, die hun meningsverschillen opzij moeten zetten terwijl ze op reis gaan naar een mysterieus onderaards land. Het wordt bewoond door surrealistische levensvormen. Alleen hier kunnen ze de engergiebron waarvan hun wereld leeft redden.

Actuele video's

Meer actuele video's