Live stream AZ - FC Santa Coloma (voorronde Conference League)

Live stream AZ - FC Santa Coloma (voorronde Conference League)

Thursday 17 August 2023 om 13:00

Kijk donderdag 17 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - FC Santa Coloma via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - FC Santa Coloma</em> (voorronde Conference League) Kijk donderdag 17 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - FC Santa Coloma via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Santa Coloma tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - FC Santa Coloma op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - FC Santa Coloma De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AZ - FC Santa Coloma (voorronde Conference League) Bekijk deze video » AZ - FC Santa Coloma is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Donderdag spelen AZ en Santa Coloma tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - FC Santa Coloma op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - FC Santa Coloma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - FC Santa Coloma is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's