AZ - FC Santa Coloma live op tv en online (return voorronde Conference League)

AZ - FC Santa Coloma live op tv en online (return voorronde Conference League)
Gaan Alkmaarders de play-offs in?

Sport :

LET OP: de return van de voorrondewedstrijd van FC Twente start om 19.00 uur en is te zien op SBS9 en via een livestream bij KIJK.nl en de Gids.tv-livestream.

AZ wil zich opnieuw kunnen bewijzen op Europees niveau, maar daarvoor moeten de Alkmaarders wel een voorronde en een play-offs overleven. In de heenwedstrijd tegen Santa Coloma is de eerste stap al gezet, de return is donderdag 17 augustus om 20.45 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - FC Santa Coloma

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
De wedstrijd in het Estadi Nacional in Andorra won AZ eigenlijk maar nipt. In de 75ste minuut scoorde invaller Mihailovic de eerste en enige treffer. AZ was wel voor een langere periode de baas op het veld en kreeg eigenlijk vier hele grote kansen. Omdat er maar eentje benut werd, is er donderdag nog wat om voor te spelen.

West Ham
AZ hoopt in eigen huis natuurlijk over Coloma heen te lopen, want de ploeg van Pascal Jansen hoopt natuurlijk het succes van vorig jaar in de derde Europese competitie te herhalen. De Alkmaarders verloren uiteindelijk van de winnaar van de competitie, West Ham United.

De return AZ - FC Santa Coloma is op donderdag 17 augustus om 20.45 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.10 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV