Heldhaftige beelden: Giovanni redt aangereden reekalf uit water in Wieringerwerf

Heldhaftige beelden: Giovanni redt aangereden reekalf uit water in Wieringerwerf

In de nacht van dinsdag op woensdag ontdekte automobilist Giovanni samen met zijn neef iets langs de weg in de buurt van Wieringerwerf. Bij nader onderzoek bleek het een aangereden reekalf te zijn. Aangezien de veroorzaker niet te vinden was, besloten ze het dier te helpen bij hun terugkeer.

Tekst gaat verder onder de video.

Heldhaftige beelden: <em>Giovanni</em> redt <em>aangereden reekalf</em> uit water in <em>Wieringerwerf</em> In de nacht van dinsdag op woensdag ontdekte automobilist Giovanni samen met zijn neef iets langs de weg in de buurt van Wieringerwerf. Bij nader onderzoek bleek het een aangereden reekalf te zijn. Aangezien de veroorzaker niet te vinden was, besloten ze het dier te helpen bij hun terugkeer. Tekst gaat verder onder de video. Jonge reeNadat ze direct de politie hadden gebeld, kregen de mannen te horen dat de dierenambulance pas over een half uur ter plaatse kon zijn. In de tussentijd was het reekalf zo geschrokken van een passerende auto dat het in het water sprong. Giovanni nam toen het initiatief: "Ik heb snel andere kleren aangetrokken en ben het water ingegaan." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schietpartij Beerta (Groningen): 'Moeder met kinderwagen schiet andere vrouw neer' Bekijk deze video » Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in Hoofddorp (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jonge ree
Nadat ze direct de politie hadden gebeld, kregen de mannen te horen dat de dierenambulance pas over een half uur ter plaatse kon zijn. In de tussentijd was het reekalf zo geschrokken van een passerende auto dat het in het water sprong. Giovanni nam toen het initiatief: "Ik heb snel andere kleren aangetrokken en ben het water ingegaan."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV