Hilarische beelden: Dit zijn de leukste en grappigste B&B Vol Liefde-imitaties

Hilarische beelden: Dit zijn de leukste en grappigste B&B Vol Liefde-imitaties

Thursday 17 August 2023 om 20:21

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Niet alleen is B&B Vol Liefde een televisiehit, maar ook de imitaties van de B&B-eigenaren zijn razendsnel viraal gegaan. Op Tiktok vliegen de imitaties door bekende Nederlanders je om de oren en RTL Boulevard laat er een aantal zien.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hilarische beelden</em>: Dit zijn de leukste en grappigste <em>B&amp;B Vol Liefde-imitaties</em> B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Niet alleen is B&B Vol Liefde een televisiehit, maar ook de imitaties van de B&B-eigenaren zijn razendsnel viraal gegaan. Op Tiktok vliegen de imitaties door bekende Nederlanders je om de oren en RTL Boulevard laat er een aantal zien. Tekst gaat verder onder de video. Imitaties B&B Vol LiefdeOmdat de imitaties zo goed worden ontvangen, heeft RTL Boulevard een compilatie samengesteld met de meest treffende en grappigste imitaties van dit populaire liefdesavonturenprogramma. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilarische beelden: Dit zijn de leukste en grappigste B&B Vol Liefde-imitaties

Imitaties B&B Vol Liefde
Omdat de imitaties zo goed worden ontvangen, heeft RTL Boulevard een compilatie samengesteld met de meest treffende en grappigste imitaties van dit populaire liefdesavonturenprogramma.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's