Gids.tv-klassieker: Johan Derksen woest na slappe lach en 'langste versie ooit' van Radar Love

Gids.tv-klassieker: Johan Derksen woest na slappe lach en 'langste versie ooit' van Radar Love

Gids.tv-klassieker: <em>Johan Derksen</em> woest na slappe lach en 'langste versie ooit' van <em>Radar Love</em> Kijk hierboven: Willem Bijkerk, The Clarks en bassist Rinus Gerritsen spelen Radar Love bij Vandaag Inside. Het komt regelmatig voor dat de mannen van Vandaag Inside terugblikken op oude fragmenten uit de voorlopers van het programma. Tijdens één van de afleveringen van VI Oranje Blijft Thuis legde Erwin Java en Lawrence Jones een geweldig liedje op de mat, maar de mannen Genee en Gijp kregen van die lange versie de slappe lach kregen. Hierdoor eiste Johan Derksen dat de muziek onderdeel zou blijven van het programma: 'Als dat niet meer kan, dan kan John de Mol dat nieuwe contract in z'n reet steken'. Fragment uit VI Oranje Blijft Thuis Radar LoveOverigens ging dat - waar de mannen dat qua geschiedsschrijving nog wel eens door elkaar halen - niet om het nummer 'Radar Love'. Die volgde later in het programma wel: de Clarks deden dat toen samen met Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, die er samen met de drummer vn The Clarks er een geweldige solo uit gooide waardoor de versie maar liefst vijf minuten duurde. Radar Love in 'VI Oranje blijft thuis' Bekijk ook Shownieuws: veiling Golden Earring-items van Cesar Zuiderwijk voor zieke schoondochter (video) Bekijk deze video » VI gemist? Waylon zingt met Rinus Gerritsen en The Clarks 50 jaar oude hit ‘Radar Love’ Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 19 augustus 2023 om 09:45

Kijk hierboven: Willem Bijkerk, The Clarks en bassist Rinus Gerritsen spelen Radar Love bij Vandaag Inside.

Het komt regelmatig voor dat de mannen van Vandaag Inside terugblikken op oude fragmenten uit de voorlopers van het programma. Tijdens één van de afleveringen van VI Oranje Blijft Thuis legde Erwin Java en Lawrence Jones een geweldig liedje op de mat, maar de mannen Genee en Gijp kregen van die lange versie de slappe lach kregen. Hierdoor eiste Johan Derksen dat de muziek onderdeel zou blijven van het programma: 'Als dat niet meer kan, dan kan John de Mol dat nieuwe contract in z'n reet steken'.

Radar Love
Overigens ging dat - waar de mannen dat qua geschiedsschrijving nog wel eens door elkaar halen - niet om het nummer 'Radar Love'. Die volgde later in het programma wel: de Clarks deden dat toen samen met Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, die er samen met de drummer vn The Clarks er een geweldige solo uit gooide waardoor de versie maar liefst vijf minuten duurde.

Actuele video's

Meer actuele video's