SHOCKING: Johan Derksen is het eens met Sigrid Kaag (Vandaag Inside)

SHOCKING: Johan Derksen is het eens met Sigrid Kaag (Vandaag Inside)

Tuesday 22 August 2023 om 07:39

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Johan Derksen, die toch wel bekend staat vanwege zijn enorme afkeer van Sigrid Kaag, heeft een onderwerp gevonden waarmee hij op één lijn staat met de D66-politica: 'Ik ben het helemaal met haar eens.' Wilfred Genee weet níet wat hij hoort en voelt de consternatie in de studio: 'Dames en heren, wat gebeurt hier?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

SHOCKING: Johan Derksen is het eens met Sigrid Kaag (<em>Vandaag Inside</em>) De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Johan Derksen, die toch wel bekend staat vanwege zijn enorme afkeer van Sigrid Kaag, heeft een onderwerp gevonden waarmee hij op één lijn staat met de D66-politica: 'Ik ben het helemaal met haar eens.' Wilfred Genee weet níet wat hij hoort en voelt de consternatie in de studio: 'Dames en heren, wat gebeurt hier?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's