Twitter gaat los op Thijs Römer, die in hoger beroep gaat: 'Droeftoeter trapt slachtoffers na'

Twitter gaat los op Thijs Römer, die in hoger beroep gaat: 'Droeftoeter trapt slachtoffers na'

Twitter gaat los op <em>Thijs Römer</em>, die in hoger beroep gaat: 'Droeftoeter trapt slachtoffers na' Thijs Römer gaat alsnog in hoger beroep in de rechtszaak rondom online seksueel misbruik van drie minderjarige meisjes. De gevallen acteur had tot vandaag om beroep aan te tekenen en volgens Nu.nl heeft hij dat inmiddels gedaan. Twitter gaat losOp Twitter regent het reacties op deze stap van Römer en die zijn niet voor de wind: van 'Wat een gigantische (niet op lengte doelend) lul is het toch. Graag de overtreffende trap van cancellen deze man' tot 'Deze droeftoeter gaat in hoger beroep en trapt z’n slachtoffers nog eens extra na….' tot 'Empathisch vermogen, schaamtegevoel is meneer compleet kwijt.' Een greep uit de reacties op Twitter lees je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe bij Shownieuws gereageerd werd op de veroordeling van Römer. Bekijk ook Shownieuws: 'Thijs Römer komt NOOIT meer aan de bak als acteur' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Thijs Römer had twee (!) jaar lang affaire met Noor de Groot' Bekijk deze video » Bram Moszkowicz sneert naar getrouwde Duncan Laurence: 'Zo gewoon gebleven' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thijs Römer gaat alsnog in hoger beroep in de rechtszaak rondom online seksueel misbruik van drie minderjarige meisjes. De gevallen acteur had tot vandaag om beroep aan te tekenen en volgens Nu.nl heeft hij dat inmiddels gedaan.

Twitter gaat los
Op Twitter regent het reacties op deze stap van Römer en die zijn niet voor de wind: van 'Wat een gigantische (niet op lengte doelend) lul is het toch. Graag de overtreffende trap van cancellen deze man' tot 'Deze droeftoeter gaat in hoger beroep en trapt z’n slachtoffers nog eens extra na….' tot 'Empathisch vermogen, schaamtegevoel is meneer compleet kwijt.'

Een greep uit de reacties op Twitter lees je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe bij Shownieuws gereageerd werd op de veroordeling van Römer.
Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV