Shownieuws: 'Thijs Römer komt NOOIT meer aan de bak als acteur'

Shownieuws: 'Thijs Römer komt NOOIT meer aan de bak als acteur'

Maandag 14 augustus 2023 om 10:43

De carrière van de gecancelde én veroordeelde Thijs Römer bevindt zich in zeer zwaar weer en dat heeft ook gevolgen voor programma's waarin hij te zien is geweest: die worden bijvoorbeeld niet langer uitgezonden.

'Nooit meer aan de bak als acteur'
Zo was de gewraakte acteur in een bijrol te zien in het kinderprogramma Kamp Koekieloekie maar die sporen zijn gewist. Evert Santegoeds: 'De NTR heeft laten weten dat ze de aflevering niet meer gaan herhalen en dat die ook zal worden verwijderd van NPO Start.' De hoofdredacteur van Privé denkt niet dat Römer ooit nog aan de bak komt in zijn vak.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: '<em>Thijs Römer</em> komt NOOIT meer aan de bak als acteur' De carrière van de gecancelde én veroordeelde Thijs Römer bevindt zich in zeer zwaar weer en dat heeft ook gevolgen voor programma's waarin hij te zien is geweest: die worden bijvoorbeeld niet langer uitgezonden. 'Nooit meer aan de bak als acteur'Zo was de gewraakte acteur in een bijrol te zien in het kinderprogramma Kamp Koekieloekie maar die sporen zijn gewist. Evert Santegoeds: 'De NTR heeft laten weten dat ze de aflevering niet meer gaan herhalen en dat die ook zal worden verwijderd van NPO Start.' De hoofdredacteur van Privé denkt niet dat Römer ooit nog aan de bak komt in zijn vak. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Stralende Andre Hazes op Dutch Valley: 'Het was echt heerlijk' Bekijk deze video » Video: Mart Hoogkamer krijgt bierdouche en zó reageert hij daarop Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's