Samenvatting Ludogorets - Ajax (play-offs Europa League)

Samenvatting Ludogorets - Ajax (play-offs Europa League)

Samenvatting <em>Ludogorets - Ajax</em> (play-offs Europa League) Goals en hoogtepunten Ludogorets - Ajax Samenvatting Ludogorets - Ajax (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Ludogorets - Ajax: 0-1 door Mohammed Kudus Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ludogorets - Ajax Ajax en Ludogorets spelen in de play-offs van de Europa League tegen elkaar in het Huvepharma Arena. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Marco di Bello. Lees hier waar je de wedstrijd Ludogorets - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Excelsior - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling AjaxGorter; Rensch, Medic, Hato, Salah-Eddine; Tahirovic, Van den Boomen; Borges, Kudus, Bergwijn, Brobbey. Opstelling LudogoretsSluga; Heister, Verdon, Sundberg, Witry; Piotrowski, Goncalves, Yordanov; Despodov, Seco, Tekpetey. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Ludogorets - Ajax (play-offs Europa League)
Thursday 24 August 2023 om 20:00

Goals en hoogtepunten Ludogorets - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ludogorets - Ajax

Ajax en Ludogorets spelen in de play-offs van de Europa League tegen elkaar in het Huvepharma Arena. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Marco di Bello.

Lees hier waar je de wedstrijd Ludogorets - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Gorter; Rensch, Medic, Hato, Salah-Eddine; Tahirovic, Van den Boomen; Borges, Kudus, Bergwijn, Brobbey.

Opstelling Ludogorets
Sluga; Heister, Verdon, Sundberg, Witry; Piotrowski, Goncalves, Yordanov; Despodov, Seco, Tekpetey.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League.

Actuele video's

Meer actuele video's