All Stars & Zonen vanaf 31 augustus terug op NPO 3, bekijk de eerste beelden

All Stars & Zonen vanaf 31 augustus terug op NPO 3, bekijk de eerste beelden

<em>All Stars &amp; Zonen</em> vanaf 31 augustus terug op NPO 3, bekijk de eerste beelden In deze sequel-serie nemen de (schoon)zonen en dochters van de oorspronkelijke voetbalvrienden de bal over. Hun vaders zijn de vijftig gepasseerd, maar zijn niet van de club verdwenen. het tweede seizoen worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? Het tweede seizoen start met een dubbele aflevering op donderdag 31 augustus om 20.30 uur. Vanaf die datum is de serie ook te bingen op NPO Plus. Na een week pauze is de serie vanaf donderdag 14 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Bekijk de eerste beelden van All Stars & Zonen seizoen 2 hierboven. Lees hier waar je All Stars & Zonen kunt streamen. Bekijk ook Bekijk hier de eerste spannende trailer van Arcadia van topregisseur Tim Oliehoek Bekijk deze video » Serie Dag & Nacht is een groot succes: 'Ik word nageroepen op straat' (video) Bekijk deze video »
Trailer :
All Stars & Zonen vanaf 31 augustus terug op NPO 3, bekijk de eerste beelden
Maandag 7 augustus 2023 om 10:22

In deze sequel-serie nemen de (schoon)zonen en dochters van de oorspronkelijke voetbalvrienden de bal over. Hun vaders zijn de vijftig gepasseerd, maar zijn niet van de club verdwenen. het tweede seizoen worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs?

Het tweede seizoen start met een dubbele aflevering op donderdag 31 augustus om 20.30 uur. Vanaf die datum is de serie ook te bingen op NPO Plus. Na een week pauze is de serie vanaf donderdag 14 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3.

Bekijk de eerste beelden van All Stars & Zonen seizoen 2 hierboven. Lees hier waar je All Stars & Zonen kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's