Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek'

Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek'

Woensdag 23 augustus 2023 om 10:21

Caroline van Eeden lijkt haar veelbesproken Chateau Meiland-verleden maar niet achter zich te kunnen laten. Waar de Meilandjes alweer drie huizen verder zijn en duidelijk zijn doorgegaan met hun leven komt de voormalige bestie van Martien nu met een boek ('Nagejaagd') over onder andere de gezamenlijke tijd in Frankrijk, waarin ze al haar frustraties van zich af schrijft.

'Ik heb geen keuze'
De omslagfoto doet wel erg denken aan die van de boeken van Martien, Erica en Maxime en de ondertitel luidt 'De verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland'. Daarmee lijkt Caroline duidelijk te willen meeliften op het succes van de familie Meiland. Zelf zegt ze op Instagram over het schrijven van haar autobiografie: 'Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze. Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws over het boek van Caroline, die er helemaal doorheen zou zitten, hieronder

Voormalige bestie Martien Meiland, <em>Caroline</em>, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek' Caroline van Eeden lijkt haar veelbesproken Chateau Meiland-verleden maar niet achter zich te kunnen laten. Waar de Meilandjes alweer drie huizen verder zijn en duidelijk zijn doorgegaan met hun leven komt de voormalige bestie van Martien nu met een boek ('Nagejaagd') over onder andere de gezamenlijke tijd in Frankrijk, waarin ze al haar frustraties van zich af schrijft. 'Ik heb geen keuze'De omslagfoto doet wel erg denken aan die van de boeken van Martien, Erica en Maxime en de ondertitel luidt 'De verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland'. Daarmee lijkt Caroline duidelijk te willen meeliften op het succes van de familie Meiland. Zelf zegt ze op Instagram over het schrijven van haar autobiografie: 'Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze. Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.' Bekijk het fragment van Shownieuws over het boek van Caroline, die er helemaal doorheen zou zitten, hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) Bekijk ook Wat Goed! Neem een kijkje op de Meiland Fandag 2023 Bekijk deze video » Marco Schuitmaker over Van Goes tot Purmerend: 'Feestnummer dat overal gedraaid gaat worden' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's