Marco Schuitmaker over Van Goes tot Purmerend: 'Feestnummer dat overal gedraaid gaat worden' (video)

Marco Schuitmaker over Van Goes tot Purmerend: 'Feestnummer dat overal gedraaid gaat worden' (video)

Wednesday 23 August 2023 om 08:35

Marco Schuitmaker en Jan Smit hebben samen een feestnummer opgenomen, Van Goes tot Purmerend, en dat is werkelijk een droom die uitkomt voor die eerste: 'Het is een liedje uit 1999 en dat is muziek waar ik vroeger veel naar heb geluisterd', vertelt hij aan Shownieuws.

'Gaat overal gedraaid worden'
De sympathieke volkszanger denkt dat het net als Engelbewaarder een grote hit kan gaan worden: 'Het is echt een liedje dat in feesttenten, in cafés en overal weer gedraaid gaat worden.' Samen met Smit gaat hij de komende tijd in ieder geval het land in, zodat al zijn fans het nummer live kunnen gaan horen.

Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook beelden uit de videoclip van Van Goes tot Purmerend, hieronder. Bekijk ook de live-uitvoering van het nummer bij Radio 538.

Marco Schuitmaker over <em>Van Goes tot Purmerend</em>: 'Feestnummer dat overal gedraaid gaat worden' (video) Marco Schuitmaker en Jan Smit hebben samen een feestnummer opgenomen, Van Goes tot Purmerend, en dat is werkelijk een droom die uitkomt voor die eerste: 'Het is een liedje uit 1999 en dat is muziek waar ik vroeger veel naar heb geluisterd', vertelt hij aan Shownieuws. 'Gaat overal gedraaid worden'De sympathieke volkszanger denkt dat het net als Engelbewaarder een grote hit kan gaan worden: 'Het is echt een liedje dat in feesttenten, in cafés en overal weer gedraaid gaat worden.' Samen met Smit gaat hij de komende tijd in ieder geval het land in, zodat al zijn fans het nummer live kunnen gaan horen. Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook beelden uit de videoclip van Van Goes tot Purmerend, hieronder. Bekijk ook de live-uitvoering van het nummer bij Radio 538. Bekijk ook Duet Jan Smit & Marco Schuitmaker: 'Van Goes tot Purmerend Bekijk deze video » Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside Bekijk deze video » Eindelijk wordt er gezoend in B&B Vol Liefde: Joy en Dani lijken dolverliefd Bekijk deze video » 'Ali ali aloa': Marco Schuitmaker & Jan Smit zingen Van Goes Tot Purmerend (LIVE) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's