Live stream AZ - SK Brann (play-offs Conference League)

Live stream AZ - SK Brann (play-offs Conference League)

Kijk donderdag 24 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - SK Brann via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - SK Brann</em> (play-offs Conference League) Kijk donderdag 24 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - SK Brann via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en SK Brann tegen elkaar in de play-offs van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - SK Brann op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - SK Brann De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AZ - SK Brann (play-offs Conference League) Bekijk deze video » AZ - SK Brann is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag spelen AZ en SK Brann tegen elkaar in de play-offs van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - SK Brann op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - SK Brann

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - SK Brann is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV