Live stream AZ - SK Brann (play-offs Conference League)

Live stream AZ - SK Brann (play-offs Conference League)

Donderdag 24 augustus 2023 om 14:00

Kijk donderdag 24 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - SK Brann via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - SK Brann</em> (play-offs Conference League) Kijk donderdag 24 augustus vanaf 20.45 uur LIVE naar AZ - SK Brann via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en SK Brann tegen elkaar in de play-offs van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - SK Brann op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - SK Brann De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AZ - SK Brann (play-offs Conference League) Bekijk deze video » AZ - SK Brann is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Donderdag spelen AZ en SK Brann tegen elkaar in de play-offs van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - SK Brann op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - SK Brann

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - SK Brann is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's