Uniek moment: Wierd Duk maakt grap in Vandaag Inside, René van der Gijp komt niet meer bij

Uniek moment: Wierd Duk maakt grap in Vandaag Inside, René van der Gijp komt niet meer bij

Donderdag 24 augustus 2023 om 09:39

Woensdagavond zorgde Wierd Duk in Vandaag Inside voor een uniek moment: hij maakte een grap en René van der Gijp komt niet meer bij. Om Johan Derksens grap later in het gesprek, ligt hij helemaal dubbel.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Uniek moment: <em>Wierd Duk</em> maakt grap in <em>Vandaag Inside</em>, René van der Gijp komt niet meer bij Woensdagavond zorgde Wierd Duk in Vandaag Inside voor een uniek moment: hij maakte een grap en René van der Gijp komt niet meer bij. Om Johan Derksens grap later in het gesprek, ligt hij helemaal dubbel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's