Vandaag Inside: 'Martien Meiland actief op homo-parkeerplaats, zegt Caroline van Eeden'

Vandaag Inside: 'Martien Meiland actief op homo-parkeerplaats, zegt Caroline van Eeden'

Wilfred Genee heeft de hand weten te leggen op enkele pagina's uit het wraakboek van de nogal gefrustreerd overkomende voormalige bff van Martien Meiland, Caroline van Eeden. Die vond het nodig om een, nogal persoonlijk, gesprek dat zij zou hebben gehad met Erica en Martien over het hebben van seks bij een homo-parkeerplaats op te schrijven. Genee leest voor: 'Je parkeert, stapt uit en loopt de bosjes in....'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Martien Meiland actief op <em>homo-parkeerplaats</em>, zegt Caroline van Eeden' Wilfred Genee heeft de hand weten te leggen op enkele pagina's uit het wraakboek van de nogal gefrustreerd overkomende voormalige bff van Martien Meiland, Caroline van Eeden. Die vond het nodig om een, nogal persoonlijk, gesprek dat zij zou hebben gehad met Erica en Martien over het hebben van seks bij een homo-parkeerplaats op te schrijven. Genee leest voor: 'Je parkeert, stapt uit en loopt de bosjes in....' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV