GP van Zandvoort: samenvatting tweede vrije training, Norris vlak voor Verstappen

GP van Zandvoort: samenvatting tweede vrije training, Norris vlak voor Verstappen

Friday 25 August 2023 om 22:11

Max Verstappen heeft het in de tweede vrije training afgelegd tegen de snelle McLaren van Lando Norris. De Brit was op het circuit van Zandvoort twee duizendste van een seconde sneller dan Verstappen.

<em>GP van Zandvoort</em>: samenvatting <em>tweede vrije training</em>, Norris vlak voor Verstappen Max Verstappen heeft het in de tweede vrije training afgelegd tegen de snelle McLaren van Lando Norris. De Brit was op het circuit van Zandvoort twee duizendste van een seconde sneller dan Verstappen. StrijdNorris zelf is na de tweede vrije training gedreven. Hij hoopt dat er echt een strijd kan komen: "Het kan zaterdag echt heel spannend worden. Het ligt allemaal dicht bij elkaar en het zal erg krap worden." Bekijk de hoogteputen van de tweede vrije training hierboven. Lees hier ook het volledige uitzendschema van de GP van Zandvoort. André Rieu speelt volkslied bij Formule 1 Zandvoort: 'Wordt heel erg leuk!' (video) Bekijk deze video » Jack Plooij zeker van winst Max Verstappen in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’ Bekijk deze video »
Voetbal :
GP van Zandvoort: samenvatting tweede vrije training, Norris vlak voor Verstappen

Strijd
Norris zelf is na de tweede vrije training gedreven. Hij hoopt dat er echt een strijd kan komen: "Het kan zaterdag echt heel spannend worden. Het ligt allemaal dicht bij elkaar en het zal erg krap worden."

Bekijk de hoogteputen van de tweede vrije training hierboven. Lees hier ook het volledige uitzendschema van de GP van Zandvoort.

Actuele video's

Meer actuele video's