One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime

One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime

<em>One Piece</em> live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime Bekijk hierboven: SpongeBob-bedenker (57) overleden Het zijn de opzienbarende momenten van One Piece die deze franchise tot een icoon van het medium hebben gemaakt. Kijk naar de meest monumentale scènes uit de One Piece-franchise, waaronder Zoro vs King, Gear 5 en Luffy vs Karakuri. Welke van deze One Piece-momenten vind jij geweldig? Bekijk hier de trailer van One Piece, vanaf 31 augustus op Netflix Tekst gaat verder hieronder. Bekijk de iconische momenten hieronder. Het verhaalDe live-action One Piece volgt de East Blue Saga en Luffy terwijl hij voor het eerst de Straw Hat Pirates verenigt. Luffy begint als een jongen met een droom om een team samen te stellen en de One Piece-schat te vinden die hem tot Piratenkoning zal maken. De schat was ooit eigendom van Gol D. Roger, de grootste piraat die ooit heeft geleefd, maar nu is One Piece jaren na de dood van de piraat een legende geworden. Binnenkort zullen Luffy en zijn gezelschap beseffen dat zij niet de enigen zijn die de wereld afspeuren naar deze schat; de marine volgt hen en er is een rivaliserende bemanning. De Straw Hat Pirates zullen als team moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat ze hun doelen kunnen bereiken. Eiichiro Oda Meets Iñaki Godoy One Piece: inside the Story Bekijk ook Bekijk hier de trailer van het laatste seizoen van Disenchantment, vanaf 1 september op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de teaser trailer van Scott Pilgrim, vanaf 17 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de volledige trailer van het laaste seizoen van Disenchantment hier! Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Leo, vanaf 21 november op Netflix Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video »
Entertainment :
One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime
Zaterdag 26 augustus 2023 om 15:25

Bekijk hierboven: SpongeBob-bedenker (57) overleden

Het zijn de opzienbarende momenten van One Piece die deze franchise tot een icoon van het medium hebben gemaakt. Kijk naar de meest monumentale scènes uit de One Piece-franchise, waaronder Zoro vs King, Gear 5 en Luffy vs Karakuri. Welke van deze One Piece-momenten vind jij geweldig?

Bekijk hier de trailer van One Piece, vanaf 31 augustus op Netflix

Tekst gaat verder hieronder.

Bekijk de iconische momenten hieronder.

Het verhaal
De live-action One Piece volgt de East Blue Saga en Luffy terwijl hij voor het eerst de Straw Hat Pirates verenigt. Luffy begint als een jongen met een droom om een team samen te stellen en de One Piece-schat te vinden die hem tot Piratenkoning zal maken. De schat was ooit eigendom van Gol D. Roger, de grootste piraat die ooit heeft geleefd, maar nu is One Piece jaren na de dood van de piraat een legende geworden. Binnenkort zullen Luffy en zijn gezelschap beseffen dat zij niet de enigen zijn die de wereld afspeuren naar deze schat; de marine volgt hen en er is een rivaliserende bemanning. De Straw Hat Pirates zullen als team moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat ze hun doelen kunnen bereiken.

Eiichiro Oda Meets Iñaki Godoy

One Piece: inside the Story

Actuele video's

Meer actuele video's