Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen!

Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen!

Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste <em>Studio Ghibli films</em> om te streamen! De iconische Japanse animatie studio, Studio Ghibli, heeft een paar van de mooiste animatiefilms gemaakt die we kennen. De unieke stijl van de studio, gecreëerd door Hayao Miyazaki, doet zich vooral uit in het romantische kleur gebruik, de achtergrond details en de unieke karakters die herkenbare verhalen vertellen. Dit is een selectie van Studio Ghibli films om te streamen. Spirited AwayVia een mysterieuze tunnel komt Chihiro met haar ouders terecht in een wereld van goden en monsters, onder heerschappij van de gierige heks Yubaba. Chihiro's ouders worden omgetoverd in varkens. Om hen te redden, moet ze afstand doen van haar naam en werken voor Yubaba. Zal het haar lukken om naar huis terug te keren? Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. PonyoDe vijfjarige Sosuke woont in een klein dorp hoog op een berg uitkijkend over de zee. Op een morgen ontdekt hij beneden op het strand een goudvis. De vis, genaamd Ponyo, zit met haar hoofd vast in een glazen pot waar hij haar uit bevrijdt. Sosuke besluit Ponyo te houden en de twee raken gefascineerd door elkaar. Ponyo wil graag een mensenmeisje worden en samen zijn met Sosuke, maar Ponyo’s vader Fujimoto (ooit mens, maar nu een tovenaar die diep in de zee leeft) dwingt haar weer terug naar huis te komen en weg bij de gevaren van het water voor het vaste land.De kleine goudvis Ponyo is echter vastberaden om een meisje te worden en weer terug te keren bij Sosuke. Maar Ponyo wacht een andere taak, één waar de toekomst van de wereld van afhangt. Een meisje en een jongen. Liefde en verantwoordelijkheid. De zee en het leven zelf. In een tijd van spanning en onzekerheid. Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. Kiki's Delivery ServiceVoor Kiki, een 13-jarige heks, is de tijd aangekomen om haar opleiding te voltooien door een jaar op zichzelf te gaan wonen. Zo komt ze samen met haar trouwe metgezel, de pratende kat Jiji, terecht in het kustplaatsje Korico. Kiki vind het moeilijk om haar draai te vinden. Maar geholpen door een bakkersfamilie waar ze een kamer mag betrekken lukt het haar om een eigen zaak op te zetten: Kiki’s Delivery Service. Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer van de nieuwe Disneyfilm Strange World: vanaf 23 november in de bioscoop Bekijk deze video » Horror-animatiefilm Wendell & Wild vanaf 28 oktober op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Night at the museum: Kahmunrah rises again 9 december bij Disney+: bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II Bekijk deze video » Is dit wel een compliment? René van Kooten pakt hoofdrol in nieuwe Shrek musical! (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Adventure Time: Fionna & Cake hier! Bekijk deze video »
Entertainment :
Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen!
Tuesday 22 August 2023 om 18:57

De iconische Japanse animatie studio, Studio Ghibli, heeft een paar van de mooiste animatiefilms gemaakt die we kennen. De unieke stijl van de studio, gecreëerd door Hayao Miyazaki, doet zich vooral uit in het romantische kleur gebruik, de achtergrond details en de unieke karakters die herkenbare verhalen vertellen. Dit is een selectie van Studio Ghibli films om te streamen.

Spirited Away
Via een mysterieuze tunnel komt Chihiro met haar ouders terecht in een wereld van goden en monsters, onder heerschappij van de gierige heks Yubaba. Chihiro's ouders worden omgetoverd in varkens. Om hen te redden, moet ze afstand doen van haar naam en werken voor Yubaba. Zal het haar lukken om naar huis terug te keren?

Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Ponyo
De vijfjarige Sosuke woont in een klein dorp hoog op een berg uitkijkend over de zee. Op een morgen ontdekt hij beneden op het strand een goudvis. De vis, genaamd Ponyo, zit met haar hoofd vast in een glazen pot waar hij haar uit bevrijdt. Sosuke besluit Ponyo te houden en de twee raken gefascineerd door elkaar. Ponyo wil graag een mensenmeisje worden en samen zijn met Sosuke, maar Ponyo’s vader Fujimoto (ooit mens, maar nu een tovenaar die diep in de zee leeft) dwingt haar weer terug naar huis te komen en weg bij de gevaren van het water voor het vaste land.De kleine goudvis Ponyo is echter vastberaden om een meisje te worden en weer terug te keren bij Sosuke. Maar Ponyo wacht een andere taak, één waar de toekomst van de wereld van afhangt. Een meisje en een jongen. Liefde en verantwoordelijkheid. De zee en het leven zelf. In een tijd van spanning en onzekerheid.

Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Kiki's Delivery Service
Voor Kiki, een 13-jarige heks, is de tijd aangekomen om haar opleiding te voltooien door een jaar op zichzelf te gaan wonen. Zo komt ze samen met haar trouwe metgezel, de pratende kat Jiji, terecht in het kustplaatsje Korico. Kiki vind het moeilijk om haar draai te vinden. Maar geholpen door een bakkersfamilie waar ze een kamer mag betrekken lukt het haar om een eigen zaak op te zetten: Kiki’s Delivery Service.

Stream deze film op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's