Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde'

Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde'

Zeer bekend Nederlands <em>showbizkoppel</em> uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde' Yvonne Coldeweijer hintte er al een tijdje op maar het blijkt nu echt over en uit te zijn tussen Ruud de Wild en Olcay Gulsen. 'We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde', schrijven de twee op Instagram. 'Geen ruzie'Ook laten de voormalig geliefden, die begin dit jaar flink nog onder vuur lagen vanwege hun realityserie en sowieso erg veel privé-beelden deelden, weten dat er geen ander in het spel is. Gelukkig is er daarnaast geen sprake van ruzie. Hieronder zie je de Instagrampost van Ruud en Olcay. Bovenaan deze pagina zie je hoe de twee onlangs opgeschrikt werden door inbrekers. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen - Entrepreneur & Activist (@olcay) Bekijk ook Video: Olcay en Ruud bespreken geflopte realityserie (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: heeft Bram (B&B Vol Liefde) een driehoeksrelatie met Anna én Daniel? Bekijk deze video » 'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: Hotel Hollandia Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 30 augustus 2023 om 09:24

Yvonne Coldeweijer hintte er al een tijdje op maar het blijkt nu echt over en uit te zijn tussen Ruud de Wild en Olcay Gulsen. 'We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde', schrijven de twee op Instagram.

'Geen ruzie'
Ook laten de voormalig geliefden, die begin dit jaar flink nog onder vuur lagen vanwege hun realityserie en sowieso erg veel privé-beelden deelden, weten dat er geen ander in het spel is. Gelukkig is er daarnaast geen sprake van ruzie.

Hieronder zie je de Instagrampost van Ruud en Olcay. Bovenaan deze pagina zie je hoe de twee onlangs opgeschrikt werden door inbrekers.

Actuele video's

Meer actuele video's