'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: Hotel Hollandia

'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: Hotel Hollandia

Woensdag 30 augustus 2023 om 08:35

Tijdens de grote perspresentatie van de NPO kwamen onder anderen Frans Bauer, Janny van der Heijden & André van Duin, Anita Witzier en het nieuwe programma van Paul de Leeuw, Hotel Hollandia voorbij. Evert Santegoeds kijkt duidelijk uit naar dat laatste: 'Het is natuurlijk heel lang geleden dat zíjn zaterdagavond door hem werd bezet. Het is een combinatie van satire, talkshow en drama/amusement à la Paul de Leeuw. Dus een show op zijn lijf geschreven zou je kunnen zeggen.'

Typetjes als Frans Tmmermans en Caroline van der Plas zullen ook voorbij komen in Hotel Hollandia. Hoe die eruit zien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: <em>Hotel Hollandia</em> Tijdens de grote perspresentatie van de NPO kwamen onder anderen Frans Bauer, Janny van der Heijden & André van Duin, Anita Witzier en het nieuwe programma van Paul de Leeuw, Hotel Hollandia voorbij. Evert Santegoeds kijkt duidelijk uit naar dat laatste: 'Het is natuurlijk heel lang geleden dat zíjn zaterdagavond door hem werd bezet. Het is een combinatie van satire, talkshow en drama/amusement à la Paul de Leeuw. Dus een show op zijn lijf geschreven zou je kunnen zeggen.' Typetjes als Frans Tmmermans en Caroline van der Plas zullen ook voorbij komen in Hotel Hollandia. Hoe die eruit zien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws. __Hotel Hollandia is vanaf 23 september iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside Bekijk deze video » Shownieuws: heeft Bram (B&B Vol Liefde) een driehoeksrelatie met Anna én Daniel? Bekijk deze video »
TV :

__Hotel Hollandia is vanaf 23 september iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's