Roxane Knetemann gaat trouwen, heren Vandaag Inside: ‘Kunnen we kermis-piemel meenemen?’

Roxane Knetemann gaat trouwen, heren Vandaag Inside: ‘Kunnen we kermis-piemel meenemen?’

Roxane Knetemann gaat trouwen, heren <em>Vandaag Inside</em>: ‘Kunnen we kermis-piemel meenemen?’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt gesproken over de aanstaande bruiloft van Roxane Knetemann, ze is er helemaal klaar voor. Al is het de vraag of ze ook klaar is voor de mogelijke ordinaire act van de mannen van Vandaag Inside. “Kunnen we een kermis-piemel meenemen?”, vraagt Wilfred Genee. Vervolgens barst een discussie los over de piemelknuffel op de kermis waar ophef over is, het is geen verrassing dat de heren vinden dat we niet zo moeilijk moeten doen en dat die gewoon moet blijven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 31 augustus 2023 om 09:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt gesproken over de aanstaande bruiloft van Roxane Knetemann, ze is er helemaal klaar voor. Al is het de vraag of ze ook klaar is voor de mogelijke ordinaire act van de mannen van Vandaag Inside. “Kunnen we een kermis-piemel meenemen?”, vraagt Wilfred Genee. Vervolgens barst een discussie los over de piemelknuffel op de kermis waar ophef over is, het is geen verrassing dat de heren vinden dat we niet zo moeilijk moeten doen en dat die gewoon moet blijven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's