Discussie in Vandaag Inside over Gijs Rademaker: ‘Een saaie lul, niet normaal!’

Discussie in Vandaag Inside over Gijs Rademaker: ‘Een saaie lul, niet normaal!’

Discussie in <em>Vandaag Inside</em> over Gijs Rademaker: ‘Een saaie lul, niet normaal!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt niemand minder dan Gijs Rademaker door de mangel gehaald. De meningen zijn nogal verdeeld, want Johan Derksen stoort zich niet aan hem en vindt het een correcte jongen en goede opiniepeiler. Maar René van der Gijp denkt daar heel anders over. “Het is een saaie lul jongen, dat is niet normaal meer! Dan denk ik: doe nou gewoon opinie en weg. Even duiden en weg. Het is een hele correcte jongen. Een hele lieve correcte jongen, maar zo'n saaie lul.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 31 augustus 2023 om 09:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt niemand minder dan Gijs Rademaker door de mangel gehaald. De meningen zijn nogal verdeeld, want Johan Derksen stoort zich niet aan hem en vindt het een correcte jongen en goede opiniepeiler. Maar René van der Gijp denkt daar heel anders over. “Het is een saaie lul jongen, dat is niet normaal meer! Dan denk ik: doe nou gewoon opinie en weg. Even duiden en weg. Het is een hele correcte jongen. Een hele lieve correcte jongen, maar zo'n saaie lul.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's