Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland)

Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland)

Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (<em>Hart van Nederland</em>) Bij een heftig verkeersongeluk op de N35 bij Enschede is donderdagochtend een persoon overleden. Daarbij is ook nog iemand gewond geraakt. Bij het ongeval waren een auto en een busje betrokken. Er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeval, de politie kan nog niks zeggen over de identiteit van de slachtoffers. De N35 is tijdelijk dicht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Ekehaar (Drenthe): dode en zwaargewonden bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een heftig verkeersongeluk op de N35 bij Enschede is donderdagochtend een persoon overleden. Daarbij is ook nog iemand gewond geraakt. Bij het ongeval waren een auto en een busje betrokken. Er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeval, de politie kan nog niks zeggen over de identiteit van de slachtoffers. De N35 is tijdelijk dicht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's