Mark Rutte aangeslagen door overlijden Clairy Polak: 'Gevaarlijke interviewer' (video)

Mark Rutte aangeslagen door overlijden Clairy Polak: 'Gevaarlijke interviewer' (video)

Clairy Polak is donderdag op 67-jarige leeftijd overleden. Mark Rutte reageerde in RTL Boulevard.

Mark Rutte aangeslagen door overlijden <em>Clairy Polak</em>: 'Gevaarlijke interviewer' (video) Clairy Polak is donderdag op 67-jarige leeftijd overleden. Mark Rutte reageerde in RTL Boulevard. GemisNederland is vandaag opgeschrikt door verdrietig nieuws, want een van onze bekendste presentatrices en journalisten, Clairy Polak, is overleden. Jarenlang was ze het gezicht van actualiteitenprogramma's als Nova en Buitenhof en haar voor velen plotselinge overlijden laat niemand onberoerd. Mark Rutte reageerde in RTL Boulevard. 'Het is echt een enorm gemis, een echte vakvrouw. (...) En een gevaarlijke interviewer.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Mark Rutte aangeslagen door overlijden Clairy Polak: 'Gevaarlijke interviewer' (video)

Gemis
Nederland is vandaag opgeschrikt door verdrietig nieuws, want een van onze bekendste presentatrices en journalisten, Clairy Polak, is overleden. Jarenlang was ze het gezicht van actualiteitenprogramma's als Nova en Buitenhof en haar voor velen plotselinge overlijden laat niemand onberoerd. Mark Rutte reageerde in RTL Boulevard. 'Het is echt een enorm gemis, een echte vakvrouw. (...) En een gevaarlijke interviewer.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV