Clairy Polak overleden: bekijk het spraakmakende NOVA-interview met Mohammed Enait

Clairy Polak overleden: bekijk het spraakmakende NOVA-interview met Mohammed Enait

Afgelopen donderdag is journalist en presentatrice Clairy Polak op 67-jarige leeftijd overleden, zo heeft omroep HUMAN vandaag in een persbericht laten weten. Ze had al geruime tijd te maken met een ongeneeslijke ziekte. Polak heeft in haar carrière gewerkt voor verschillende radioprogramma's en televisierubrieken, waaronder NOVA en Buitenhof.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Clairy Polak</em> overleden: bekijk het spraakmakende <em>NOVA</em>-interview met <em>Mohammed Enait</em> Afgelopen donderdag is journalist en presentatrice Clairy Polak op 67-jarige leeftijd overleden, zo heeft omroep HUMAN vandaag in een persbericht laten weten. Ze had al geruime tijd te maken met een ongeneeslijke ziekte. Polak heeft in haar carrière gewerkt voor verschillende radioprogramma's en televisierubrieken, waaronder NOVA en Buitenhof. Tekst gaat verder onder de video. Geen hand gevenEen van de meest opvallende momenten in de carrière van Clairy Polak was het NOVA-interview met de jurist en voormalig advocaat Mohammed Enait. Dit interview kreeg landelijke aandacht vanwege Enaits overtuiging om vrouwen geen hand te schudden. Polak deelde niet zijn overtuiging en ondervroeg hem met kritische vragen. Bekijk het NOVA-interview met Clairy Polak en Mohammed Enait hierboven. Bekijk ook Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Voormalig Oranje-doelman Jan Jongbloed op 82-jarige leeftijd overleden: bekijk zijn hoogtepunten Bekijk deze video »
Nieuws :
Clairy Polak overleden: bekijk het spraakmakende NOVA-interview met Mohammed Enait

Geen hand geven
Een van de meest opvallende momenten in de carrière van Clairy Polak was het NOVA-interview met de jurist en voormalig advocaat Mohammed Enait. Dit interview kreeg landelijke aandacht vanwege Enaits overtuiging om vrouwen geen hand te schudden. Polak deelde niet zijn overtuiging en ondervroeg hem met kritische vragen.

Bekijk het NOVA-interview met Clairy Polak en Mohammed Enait hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's