Matthijs van Nieuwkerk betuigt spijt in interview: ‘Waarom was ik zo’n lul?’ (video)

Matthijs van Nieuwkerk betuigt spijt in interview: ‘Waarom was ik zo’n lul?’ (video)

Friday 1 September 2023 om 19:56

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> betuigt spijt in interview: ‘Waarom was ik zo’n lul?’ (video) Matthijs van Nieuwkerk heeft voor het eerst sinds lange tijd uitgebreid gereageerd op de verziekte werksfeer en klachten over grensoverschrijdend gedrag bij De Wereld Draait Door. ‘Het spijt me ontzettend.’ Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NRC.nl (@nrcnl) WerkcultuurIn een interview met NRC zegt Van Nieuwkerk zich te schamen voor zijn gedrag. Voor het eerst gaat hij dieper in op specifieke gebeurtenissen, zoals het uitschelden van de geluidsman van DWDD. Van Nieuwkerk zegt zich te schamen en spreekt van ‘kortsluiting in mijn kop’. Hierboven zie je een video waarin Angela de Jong haar mening geeft over een eventuele terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op televisie. Claudia de Breij over gedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Verachtelijk, verschrikkelijk en schandalig' (Jinek) Bekijk deze video » Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Eus onthult in De Oranjezomer: 'We gaan snel iets van Matthijs van Nieuwkerk horen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Matthijs van Nieuwkerk betuigt spijt in interview: ‘Waarom was ik zo’n lul?’ (video)

Matthijs van Nieuwkerk heeft voor het eerst sinds lange tijd uitgebreid gereageerd op de verziekte werksfeer en klachten over grensoverschrijdend gedrag bij De Wereld Draait Door. ‘Het spijt me ontzettend.’

Werkcultuur
In een interview met NRC zegt Van Nieuwkerk zich te schamen voor zijn gedrag. Voor het eerst gaat hij dieper in op specifieke gebeurtenissen, zoals het uitschelden van de geluidsman van DWDD. Van Nieuwkerk zegt zich te schamen en spreekt van ‘kortsluiting in mijn kop’.

Hierboven zie je een video waarin Angela de Jong haar mening geeft over een eventuele terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op televisie.

Actuele video's

Meer actuele video's