Holland’s Got Talent: drie rode kruizen voor K3-coverband (video)

Holland’s Got Talent: drie rode kruizen voor K3-coverband (video)

Vrijdag 1 september 2023 om 22:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Holland’s Got Talent</em>: drie rode kruizen voor K3-coverband (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Sweet April is een coverband gespecialiseerd in liedjes van K3, Kuss, Djumbo en Chipz. Vanavond probeerden ze de harten van de Holland’s Got Talent-jury te veroveren met hun zang. Ze zongen De Drie Biggetjes van K3 en de jury werd er vrolijk van. Helaas was het niet goed genoeg en kregen de dames vier rode kruizen. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland’s Got Talent: drie rode kruizen voor K3-coverband (video)

Sweet April is een coverband gespecialiseerd in liedjes van K3, Kuss, Djumbo en Chipz. Vanavond probeerden ze de harten van de Holland’s Got Talent-jury te veroveren met hun zang. Ze zongen De Drie Biggetjes van K3 en de jury werd er vrolijk van. Helaas was het niet goed genoeg en kregen de dames vier rode kruizen.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's