Taylor Swift brengt Eras Tour naar het witte doek, andere films worden uitgesteld

Taylor Swift brengt Eras Tour naar het witte doek, andere films worden uitgesteld

<em>Taylor Swift</em> brengt Eras Tour naar het witte doek, andere films worden uitgesteld Bekijk hierboven: Veel spanning en stress bij Taylor Swift fans voor kaartverkoop concert The Eras Tour van popsensatie Taylor Swift verbrak alle records. Haar concertenreeks, die een goede 3 uur duurt, komt binnenkort ook naar Europa. Daarentegen komt de film nog niet naar ons toe. Swift brengt haar tour in Noord-Amerika naar het witte doek en menig filmmaker is bang. Marvel roddels: komt Taylor Swift in de MCU? UitstelMet de aankondiging van Swift's film heeft ze gelijk bekende filmreeks van diens premièredatum verstoten. 13 oktober gaat de film voor de Noord-Amerikaanse Swifties uitkomen en dat was uitgerekend de dag dat de horrorfilm The Exorcist: Believer, die zich vijftig jaar na het origineel afspeelt, in de bioscopen moest verschijnen. En dat gaat nu niet meer door. De filmThe Eras Tour is een viering van de gehele carrière van Swift, een van de succesvolste sterren van haar generatie. De setlist bestaat uit nummers van alle albums van de zangeres. Binnenkort doet Swift ook Nederland aan met haar The Eras Tour. Ze staat dan op 4, 5 en 6 juli in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Helaas zijn deze concerten al uitverkocht. Bekijk de trailer van The Eras Tour film hieronder. Bekijk ook Zien: topartiest Taylor Swift woedend op organisatie Ticketmaster (video) Bekijk deze video » Vies: Taylor Swift eet insect tijdens concert: "Ik heb het doorgeslikt" Bekijk deze video » Taylor Swift brengt haar Eras Tour naar Nederland! Bekijk deze video » Video: zo koop je kaarten voor Taylor Swift in de Amsterdam Arena Bekijk deze video » Juicy! Exen Taylor Swift en Taylor Lautner herenigd na 13 jaar (video) Bekijk deze video » Zien: storing kaartverkoop Taylor Swift concert Johan Cruijff Arena leidt tot onbegrip onder fans Bekijk deze video » Dit zijn de genomineerden bij de MTV Video Music Awards! Bekijk deze video »
Trailer :
Taylor Swift brengt Eras Tour naar het witte doek, andere films worden uitgesteld
Zaterdag 2 september 2023 om 16:02

Bekijk hierboven: Veel spanning en stress bij Taylor Swift fans voor kaartverkoop concert

The Eras Tour van popsensatie Taylor Swift verbrak alle records. Haar concertenreeks, die een goede 3 uur duurt, komt binnenkort ook naar Europa. Daarentegen komt de film nog niet naar ons toe. Swift brengt haar tour in Noord-Amerika naar het witte doek en menig filmmaker is bang.

Marvel roddels: komt Taylor Swift in de MCU?

Uitstel
Met de aankondiging van Swift's film heeft ze gelijk bekende filmreeks van diens premièredatum verstoten. 13 oktober gaat de film voor de Noord-Amerikaanse Swifties uitkomen en dat was uitgerekend de dag dat de horrorfilm The Exorcist: Believer, die zich vijftig jaar na het origineel afspeelt, in de bioscopen moest verschijnen. En dat gaat nu niet meer door.

De film
The Eras Tour is een viering van de gehele carrière van Swift, een van de succesvolste sterren van haar generatie. De setlist bestaat uit nummers van alle albums van de zangeres. Binnenkort doet Swift ook Nederland aan met haar The Eras Tour. Ze staat dan op 4, 5 en 6 juli in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Helaas zijn deze concerten al uitverkocht.

Bekijk de trailer van The Eras Tour film hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's