Zien: storing kaartverkoop Taylor Swift concert Johan Cruijff Arena leidt tot onbegrip onder fans

Zien: storing kaartverkoop Taylor Swift concert Johan Cruijff Arena leidt tot onbegrip onder fans

Woensdag 12 juli 2023 om 20:15

Over exact één jaar, in juli 2024, zal Taylor Swift (33) optreden in de Johan Cruijff Arena. Vandaag ging eindelijk de langverwachte kaartverkoop van start, en het was zonder twijfel een enorm spektakel. Het resultaat: een handjevol gelukkige fans, maar duizenden teleurgestelde Swifties.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: storing kaartverkoop <em>Taylor Swift</em> concert <em>Johan Cruijff Arena</em> leidt tot onbegrip onder fans Over exact één jaar, in juli 2024, zal Taylor Swift (33) optreden in de Johan Cruijff Arena. Vandaag ging eindelijk de langverwachte kaartverkoop van start, en het was zonder twijfel een enorm spektakel. Het resultaat: een handjevol gelukkige fans, maar duizenden teleurgestelde Swifties. Tekst gaat verder onder de video. Storing Taylor Swift kaartverkoopOm een van de gewilde concerten bij te wonen, moesten fans zich vooraf inschrijven voor een loting. Via deze loting kregen gelukkigen de kans om codes te bemachtigen voor de pre-sale. Echter, degenen die dachten dat een code automatisch garantie gaf op tickets, lijken nu teleurgesteld te worden. Op Twitter uiten fans massaal hun ongenoegen over de lange wachtrijen voor de concerten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Taylor Swift brengt haar Eras Tour naar Nederland! Bekijk deze video » Video: zo koop je kaarten voor Taylor Swift in de Amsterdam Arena Bekijk deze video » Juicy! Exen Taylor Swift en Taylor Lautner herenigd na 13 jaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: storing kaartverkoop Taylor Swift concert Johan Cruijff Arena leidt tot onbegrip onder fans

Storing Taylor Swift kaartverkoop
Om een van de gewilde concerten bij te wonen, moesten fans zich vooraf inschrijven voor een loting. Via deze loting kregen gelukkigen de kans om codes te bemachtigen voor de pre-sale. Echter, degenen die dachten dat een code automatisch garantie gaf op tickets, lijken nu teleurgesteld te worden. Op Twitter uiten fans massaal hun ongenoegen over de lange wachtrijen voor de concerten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's