ZIEN: 70.000 Burning-Man-festivalbezoekers vast in de modder

ZIEN: 70.000 Burning-Man-festivalbezoekers vast in de modder

Sunday 3 September 2023 om 18:54

Tienduizenden bezoekers van het Burning Man-festival in de woestijn van Nevada zitten vast. Na zware regen is de toegangsweg naar het festival onbegaanbaar en gesloten. De festivalgangers zullen een paar dagen langer in de woestijn en de blubber moeten blijven. Zo ook de Nederlandse actrice Victoria Koblenko.

Wachten in de modder
Victoria deelde vandaag beelden op Instagram van de modder op het festival: "Vannacht heeft het hevig geregend. No one in or out aldus het persbericht van Burning Man, dus voorlopig wachten we tot de modder opdroogt!", schrijft ze.

Bekijk de RTL Nieuws-video met beelden van Burning Man 2023 hieronder.

ZIEN: 70.000 <em>Burning-Man</em>-festivalbezoekers vast in de <em>modder</em> Tienduizenden bezoekers van het Burning Man-festival in de woestijn van Nevada zitten vast. Na zware regen is de toegangsweg naar het festival onbegaanbaar en gesloten. De festivalgangers zullen een paar dagen langer in de woestijn en de blubber moeten blijven. Zo ook de Nederlandse actrice Victoria Koblenko. Wachten in de modderVictoria deelde vandaag beelden op Instagram van de modder op het festival: "Vannacht heeft het hevig geregend. No one in or out aldus het persbericht van Burning Man, dus voorlopig wachten we tot de modder opdroogt!", schrijft ze. Bekijk de RTL Nieuws-video met beelden van Burning Man 2023 hieronder. Bekijk ook Zien: Duitse metalfestival Wacken Open Air veranderd in een modderpoel Bekijk deze video » Zien: Victoria Koblenko gestrand op modderig Burning Man-festival na zware regenval Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: 70.000 Burning-Man-festivalbezoekers vast in de modder

Actuele video's

Meer actuele video's