Zien: Duitse metalfestival Wacken Open Air veranderd in een modderpoel

Zien: Duitse metalfestival Wacken Open Air veranderd in een modderpoel

Woensdag 2 augustus 2023 om 14:52

Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van de Duitse metal-band Rammstein

Een van de grootste metalfestivals ter wereld, 'Wacken Open Air' moet voor het eerst in haar bestaan mensen weren. De organisatie kondigde tot haar grote spijt aan geen bezoekers meer toe te laten uit veiligheidsoverwegingen.

Iron Maiden
Deze zomer duurt het festival vier dagen, ook nieuw dit jaar. Er staan dan ook meer dan tweehonderd concerten op het programma. Onder andere Helloween, Megadeth en Iron Maiden staan in de planning. En leuke moddergevechten!

Bekijk de modderpoel in een fragment van NU.nl hieronder.

Zien: Duitse metalfestival <em>Wacken Open Air</em> veranderd in een modderpoel Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van de Duitse metal-band Rammstein Een van de grootste metalfestivals ter wereld, 'Wacken Open Air' moet voor het eerst in haar bestaan mensen weren. De organisatie kondigde tot haar grote spijt aan geen bezoekers meer toe te laten uit veiligheidsoverwegingen. Iron MaidenDeze zomer duurt het festival vier dagen, ook nieuw dit jaar. Er staan dan ook meer dan tweehonderd concerten op het programma. Onder andere Helloween, Megadeth en Iron Maiden staan in de planning. En leuke moddergevechten! Bekijk de modderpoel in een fragment van NU.nl hieronder. Bekijk ook Iron Maiden in Gelredome: Fear of the Dark (video) Bekijk deze video » Bouke, Davina Michelle, Antoon, BLØF, wie was er niet op de Zwarte Cross! (Shownieuws) Bekijk deze video » Wordt Cardi B toch aangeklaagd voor geweldpleging na smijten met microfoon? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Duitse metalfestival Wacken Open Air veranderd in een modderpoel



Actuele video's

Meer actuele video's