ZIEN: Meghan Markle danst losjes op 'Diva' bij concert Beyoncé

ZIEN: Meghan Markle danst losjes op 'Diva' bij concert Beyoncé

Bekijk hierboven 'Prins Harry verschijnt in nieuwe Netflix-film Meet Me at the Lake'

Prins Harry en Meghan Markle zijn gespot bij een concert van Beyoncé. Vooral tijdens het nummer 'Diva' gaat Meghan helemaal los. Bekijk de swingende beelden hieronder in de RTL Boulevard-video.

Favoriet liedje
In 2020 bracht Beyoncé haar single Diva uit en dit is waarschijnlijk een van de favoriete liedjes van Meghan Markle. De brunette gaat los en geniet van het moment met haar prins.

Bekijk de RTL Boulevard-video hieronder.

ZIEN: <em>Meghan Markle</em> danst losjes op 'Diva' bij concert <em>Beyoncé</em> Bekijk hierboven 'Prins Harry verschijnt in nieuwe Netflix-film Meet Me at the Lake' Prins Harry en Meghan Markle zijn gespot bij een concert van Beyoncé. Vooral tijdens het nummer 'Diva' gaat Meghan helemaal los. Bekijk de swingende beelden hieronder in de RTL Boulevard-video. Favoriet liedjeIn 2020 bracht Beyoncé haar single Diva uit en dit is waarschijnlijk een van de favoriete liedjes van Meghan Markle. De brunette gaat los en geniet van het moment met haar prins. Bekijk de RTL Boulevard-video hieronder.Bekijk ook Familie Meghan Markle doen hun verhaal en halen uit, "flinke sneren" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Enorme rel: hierom is David Beckham woedend op Prins Harry (video) Bekijk deze video »
Royals :
ZIEN: Meghan Markle danst losjes op 'Diva' bij concert Beyoncé

Actuele video's

Meer actuele video's