Verdrietig nieuws: echtgenoot Tineke Schouten overleden (Shownieuws)

Verdrietig nieuws: echtgenoot Tineke Schouten overleden (Shownieuws)

Verdrietig nieuws: echtgenoot <em>Tineke Schouten</em> overleden (<em>Shownieuws</em>) Bekijk hierboven: Shownieuws vraagt Tineke Schouten in december 2022 naar de gezondheid van haar man. Verdrietig nieuws woensdag voor Tineke Schouten en haar familie: haar man Hans Brunyanszki is woensdagochtend overleden. Tineke liet dit zelf weten aan haar volgers op Instagram. Hij was al langere tijd aan het tobben met zijn gezondheid, zoals ook in bovenstaande video te zien is. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tineke Schouten (@tinekeschouten) Jacobi TheaterBrunyanszki was de oprichter van het Jacobi Theater aan de Sint Jacobsstraat in Utrecht, de locatie waar Tineke haar eerste solovoorstellingen mocht geven. Samen kregen ze twee kinderen, waar ze de afgelopen maanden nog een aantal prettige momenten mee beleeft hebben. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Tineke Schouten vereerd door oeuvreprijs: 'Ga nog even door!' Bekijk deze video » Video: Tineke Schouten zingt Zoveel Ik Van Je Hou in Tijd Voor MAX Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven: Shownieuws vraagt Tineke Schouten in december 2022 naar de gezondheid van haar man.

Verdrietig nieuws woensdag voor Tineke Schouten en haar familie: haar man Hans Brunyanszki is woensdagochtend overleden. Tineke liet dit zelf weten aan haar volgers op Instagram. Hij was al langere tijd aan het tobben met zijn gezondheid, zoals ook in bovenstaande video te zien is.

Jacobi Theater
Brunyanszki was de oprichter van het Jacobi Theater aan de Sint Jacobsstraat in Utrecht, de locatie waar Tineke haar eerste solovoorstellingen mocht geven. Samen kregen ze twee kinderen, waar ze de afgelopen maanden nog een aantal prettige momenten mee beleeft hebben.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV