Zien: Roxeanne Hazes start bodemprocedure tegen moeder Rachel vanwege erfenis

Zien: Roxeanne Hazes start bodemprocedure tegen moeder Rachel vanwege erfenis

Een nieuw hoofdstuk in de juridische strijd tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne is begonnen. Vanochtend stond Rachel opnieuw voor de rechter om haar dochter te dwingen een verklaring af te leggen over een financiële ruzie met betrekking tot de BV Hazes. Roxeanne heeft in haar verklaring geen blad voor de mond genomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Roxeanne Hazes</em> start bodemprocedure tegen <em>moeder Rachel</em> vanwege erfenis Een nieuw hoofdstuk in de juridische strijd tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne is begonnen. Vanochtend stond Rachel opnieuw voor de rechter om haar dochter te dwingen een verklaring af te leggen over een financiële ruzie met betrekking tot de BV Hazes. Roxeanne heeft in haar verklaring geen blad voor de mond genomen. Tekst gaat verder onder de video. BodemprocedureRoxeanne is van mening dat haar moeder onrechtmatig de inkomsten uit de nalatenschap van de overleden volkszanger heeft ontvangen. Haar advocaat vertelt aan RTL Boulevard: "We gaan dan meteen naar de rechter en we gaan dat aan de orde stellen. De kinderen hebben recht op hun deel van de erfenis." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Roxeanne Hazes start bodemprocedure tegen moeder Rachel vanwege erfenis

Bodemprocedure
Roxeanne is van mening dat haar moeder onrechtmatig de inkomsten uit de nalatenschap van de overleden volkszanger heeft ontvangen. Haar advocaat vertelt aan RTL Boulevard: "We gaan dan meteen naar de rechter en we gaan dat aan de orde stellen. De kinderen hebben recht op hun deel van de erfenis."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV