Rachel Hazes wint hoger beroep: voormalige vriendin moet bedrijfsmailbox teruggeven

Rachel Hazes wint hoger beroep: voormalige vriendin moet bedrijfsmailbox teruggeven

Woensdag 28 juni 2023 om 14:52

Vandaag heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden een positief oordeel geveld in het hoger beroep van Rachel Hazes tegen Marieke van Beek. Het oordeel luidt dat Van Beek de back-up van de bedrijfsmailbox van Melvin Produkties, het productiebedrijf van Rachel Hazes, aan haar moet teruggeven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rachel Hazes</em> wint hoger beroep: <em>voormalige vriendin</em> moet <em>bedrijfsmailbox</em> teruggeven Vandaag heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden een positief oordeel geveld in het hoger beroep van Rachel Hazes tegen Marieke van Beek. Het oordeel luidt dat Van Beek de back-up van de bedrijfsmailbox van Melvin Produkties, het productiebedrijf van Rachel Hazes, aan haar moet teruggeven. Tekst gaat verder onder de video. UitstraakHet hof heeft bepaald dat Marieke van Beek de harde schijf met de gegevens aan een onafhankelijke advocaat, die zowel door Hazes als Van Beek is aangewezen, moet overhandigen. In de toekomst kan Van Beek informatie voor procedures opvragen bij deze advocaat. Van Beek was tot 1 maart 2020 officemanager van Melvin Produkties en moest na de beëindiging van haar contract de documenten die ze nog in bezit had, teruggeven aan het bedrijf. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rachel Hazes negeert pers bij nieuwe rechtszaak: 'Slecht nieuws' (video) Bekijk deze video » Rachel Hazes voor groot deel in gelijk gesteld in zaak Van Beek: "Beeldmateriaal niet terug" Bekijk deze video »
Nieuws :
Rachel Hazes wint hoger beroep: voormalige vriendin moet bedrijfsmailbox teruggeven

Uitstraak
Het hof heeft bepaald dat Marieke van Beek de harde schijf met de gegevens aan een onafhankelijke advocaat, die zowel door Hazes als Van Beek is aangewezen, moet overhandigen. In de toekomst kan Van Beek informatie voor procedures opvragen bij deze advocaat. Van Beek was tot 1 maart 2020 officemanager van Melvin Produkties en moest na de beëindiging van haar contract de documenten die ze nog in bezit had, teruggeven aan het bedrijf.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's