Wilfred Genee (Vandaag Inside): ‘NPO hield interview Matthijs van Nieuwkerk tegen’

Wilfred Genee (Vandaag Inside): ‘NPO hield interview Matthijs van Nieuwkerk tegen’

Donderdag 7 september 2023 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside gaat het over Matthijs van Nieuwkerk. Het is de grote vraag hoe zijn grote tv-comeback eruit gaat zien, na de rel rond zijn wangedrag. Wilfred Genee heeft Coen Verbraak en komt met een opvallend verhaal. Verbraak zegt namelijk dat hij al heel ver was met een tv-interview met Van Nieuwkerk, maar toch kwam het niet zo ver. "NPO heeft het tegengehouden omdat ze eerst het onderzoek willen afwachten. Ze vonden het niet kunnen dat voor het onderzoek al een tv-interview wordt gegeven”, zegt Genee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wilfred Genee (<em>Vandaag Inside</em>): ‘NPO hield interview Matthijs van Nieuwkerk tegen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside gaat het over Matthijs van Nieuwkerk. Het is de grote vraag hoe zijn grote tv-comeback eruit gaat zien, na de rel rond zijn wangedrag. Wilfred Genee heeft Coen Verbraak en komt met een opvallend verhaal. Verbraak zegt namelijk dat hij al heel ver was met een tv-interview met Van Nieuwkerk, maar toch kwam het niet zo ver. "NPO heeft het tegengehouden omdat ze eerst het onderzoek willen afwachten. Ze vonden het niet kunnen dat voor het onderzoek al een tv-interview wordt gegeven”, zegt Genee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's