Video: Claude en Suzan & Freek lanceren Nederlands-Franse hit 'Vas-y'

Video: Claude en Suzan & Freek lanceren Nederlands-Franse hit 'Vas-y'

Video: <em>Claude</em> en <em>Suzan &amp; Freek</em> lanceren Nederlands-Franse hit 'Vas-y' Claude en Suzan & Freek heersen over de Nederlandse hitlijsten en hebben nu hun talenten gebundeld voor de Nederlands-Franse single 'Vas-y' (Ga maar). Claude is een fan van het duo, maar merkt op dat hun kennis van het Frans een beetje tekortschiet. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek) 'Vas-y' (Ga maar)Stromae annuleerde zijn Ziggo Dome-concerten in april, wat ook de optredens van zijn support act Claude deed vervallen. Suzan & Freek schoten te hulp en vroegen Claude om het voorprogramma van hun concerten te verzorgen. Hierdoor zal Claude toch optreden in de Ziggo Dome in november. Maar dat is niet alles, want het drietal heeft samen de studio ingedoken om muziek op te nemen. Het resultaat is de single 'Vas-y' (ga maar). Bekijk het fragment van Radio 538 met Claude en Suzan & Freek hierboven. Bekijk ook Na twee maanden staan Freek & Suzan weer op het podium (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Suzan en Freek werken samen met BLØF op nieuw album Iemand van vroeger Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Claude en Suzan & Freek heersen over de Nederlandse hitlijsten en hebben nu hun talenten gebundeld voor de Nederlands-Franse single 'Vas-y' (Ga maar). Claude is een fan van het duo, maar merkt op dat hun kennis van het Frans een beetje tekortschiet.

Tekst gaat verder onder de video.

'Vas-y' (Ga maar)
Stromae annuleerde zijn Ziggo Dome-concerten in april, wat ook de optredens van zijn support act Claude deed vervallen. Suzan & Freek schoten te hulp en vroegen Claude om het voorprogramma van hun concerten te verzorgen. Hierdoor zal Claude toch optreden in de Ziggo Dome in november. Maar dat is niet alles, want het drietal heeft samen de studio ingedoken om muziek op te nemen. Het resultaat is de single 'Vas-y' (ga maar).

Bekijk het fragment van Radio 538 met Claude en Suzan & Freek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV