The Big Bang is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden

The Big Bang is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden

Friday 8 September 2023 om 10:26

Wie al fan was van De code van Coppens kan binnenkort helemaal zijn of haar hart ophalen. In het nieuwe programma The Big Bang gaan Staf en Mathias Coppens nog een stap verder om bekende Nederlanders tot het uiterste te drijven.

Lees verder onder de video.

<em>The Big Bang</em> is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden Wie al fan was van De code van Coppens kan binnenkort helemaal zijn of haar hart ophalen. In het nieuwe programma The Big Bang gaan Staf en Mathias Coppens nog een stap verder om bekende Nederlanders tot het uiterste te drijven. Lees verder onder de video. Welke BN’ers doen mee?De sterren krijgen allerlei curieuze spellen voorgelegd en moeten de megaballon zo snel mogelijk laten knallen. Racend in een kart, zittend op een elektrische stoel, glijdend van een trap en schietend met een kruisboog krijgen ze van alles voor hun kiezen. Onder anderen de duo’s Ruben van der Meer-Horace Cohen, Rutger van Barneveld-René le Blanc, Tooske en Bastiaan Ragas en Dave en Donny Roelvink gaan de uitdaging aan. Bekijk de eerste beelden van The Big Bang in de video hierboven. The Big Bang is vanaf 14 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Wendy van Dijk over de glibberige trap in Code van Coppens: "Ik wil dit thuis ook, geniaal dit" Bekijk deze video » Code van Coppens: Gordon en Ingeborg hard onderuit op de skipiste Bekijk deze video » Maandag in Code van Coppens: Charly Luske vliegt de lucht in na schok Bekijk deze video »
TV :

Welke BN’ers doen mee?
De sterren krijgen allerlei curieuze spellen voorgelegd en moeten de megaballon zo snel mogelijk laten knallen. Racend in een kart, zittend op een elektrische stoel, glijdend van een trap en schietend met een kruisboog krijgen ze van alles voor hun kiezen. Onder anderen de duo’s Ruben van der Meer-Horace Cohen, Rutger van Barneveld-René le Blanc, Tooske en Bastiaan Ragas en Dave en Donny Roelvink gaan de uitdaging aan.

Bekijk de eerste beelden van The Big Bang in de video hierboven.

The Big Bang is vanaf 14 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's