De slimste mens: oud-winnaar Martin Rombouts denkt dat Jörgen Tjon A Fong gaat winnen

De slimste mens: oud-winnaar Martin Rombouts denkt dat Jörgen Tjon A Fong gaat winnen

<em>De slimste mens</em>: oud-winnaar Martin Rombouts denkt dat Jörgen Tjon A Fong gaat winnen Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen wil nooit meedoen aan De slimste mens. Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van De slimste mens. Tom Kleijn, Nandi van Beurden en Jörgen Tjon A Fong gaan de eindstrijd met elkaar aan om de titel in de wacht te slepen. En Martin Rombouts, die de vorige editie van de kennisquiz won, denkt dat hij weet wie gaat winnen: Jörgen Tjon A Fong. “Want hij heeft het klassement aangevoerd. Zoals jullie weten, klassement-aanvoerders winnen uiteindelijk altijd.” Bekijk de theorie van Martin Rombouts over de finale van De slimste mens hieronder. De finale van De slimste mens is vrijdag 8 september rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Froukje, nieuwe uitdager in De Slimste Mens zingt het 'opruimlied' (video) Bekijk deze video » De Slimste Mens-deelneemster Renee Kapitein afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 8 september 2023 om 15:55

Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen wil nooit meedoen aan De slimste mens.

Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van De slimste mens. Tom Kleijn, Nandi van Beurden en Jörgen Tjon A Fong gaan de eindstrijd met elkaar aan om de titel in de wacht te slepen. En Martin Rombouts, die de vorige editie van de kennisquiz won, denkt dat hij weet wie gaat winnen: Jörgen Tjon A Fong. “Want hij heeft het klassement aangevoerd. Zoals jullie weten, klassement-aanvoerders winnen uiteindelijk altijd.”

Bekijk de theorie van Martin Rombouts over de finale van De slimste mens hieronder.

De finale van De slimste mens is vrijdag 8 september rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's