De Slimste Mens-deelneemster Renee Kapitein afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief'

De Slimste Mens-deelneemster Renee Kapitein afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief'

Vrijdag 1 september 2023 om 09:03

Podcastmaakster en auteur Renee Kapitein maakt zich de afgelopen dagen allerminst populair in De Slimste Mens en lijkt haar carrière, nog voor ze goed en wel bij het grote publiek bekend is geraakt, nu eigenhandig om zeep te helpen. Dat allemaal dankzij haar opvallende gedrag bij de populaire kennisquiz.

'Onbeschoft'
Twitteraars (X-ers) beklagen zich al dagen over de manier waarop ze in de stoel zit en die inderdaad nogal aanstellerig en aandachtszoekerig overkomt. Ene Steven omschrijft het als 'Onbeschoft', Susanne vraagt zich af 'Waarom niemand er iets van zegt' en Farida 'Trekt de zithanghouding zo slecht' dat ze er bijna van aan de drank gaat. En dat is slechts een kleine greep uit de reacties.

Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside'

Finalespel
Maar dan hebben we het nog niet eens over Kapiteins manier van spelen tijdens de finale, die werkelijk het bloed bij velen onder de nagels haalt: 'Het onsportieve gedrag, zoals dat van Renee, luidt het failliet in van De Slimste Mens', zegt Marja. 'Bonkefiker' vindt dat ze vals speelt en Evelien vindt het onbeleefd. En Ruby: 'Wat is die renee een vervelend mens zeg speel gewoon eerlijk.'

Een greep uit alle reacties op X (Twitter) vind je hieronder. Daar weer onder zie je wat Johan Derksen zoal te zeggen heeft over De Slimste Mens.











De Slimste Mens-deelneemster <em>Renee Kapitein</em> afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief' Podcastmaakster en auteur Renee Kapitein maakt zich de afgelopen dagen allerminst populair in De Slimste Mens en lijkt haar carrière, nog voor ze goed en wel bij het grote publiek bekend is geraakt, nu eigenhandig om zeep te helpen. Dat allemaal dankzij haar opvallende gedrag bij de populaire kennisquiz. 'Onbeschoft'Twitteraars (X-ers) beklagen zich al dagen over de manier waarop ze in de stoel zit en die inderdaad nogal aanstellerig en aandachtszoekerig overkomt. Ene Steven omschrijft het als 'Onbeschoft', Susanne vraagt zich af 'Waarom niemand er iets van zegt' en Farida 'Trekt de zithanghouding zo slecht' dat ze er bijna van aan de drank gaat. En dat is slechts een kleine greep uit de reacties. Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside' FinalespelMaar dan hebben we het nog niet eens over Kapiteins manier van spelen tijdens de finale, die werkelijk het bloed bij velen onder de nagels haalt: 'Het onsportieve gedrag, zoals dat van Renee, luidt het failliet in van De Slimste Mens', zegt Marja. 'Bonkefiker' vindt dat ze vals speelt en Evelien vindt het onbeleefd. En Ruby: 'Wat is die renee een vervelend mens zeg speel gewoon eerlijk.' Een greep uit alle reacties op X (Twitter) vind je hieronder. Daar weer onder zie je wat Johan Derksen zoal te zeggen heeft over De Slimste Mens. Bekijk ook Angela de Jong: 'Verbaast me dat dit programma voor Televizier-Ring genomineerd mag worden' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kees van der Spek: 'Ik heb twee keer een exorcist meegemaakt en daar jaren last van gehad' (Casa di Beau) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's