Martien Meiland onthult: 'Ik heb een laag libido' (video)

Martien Meiland onthult: 'Ik heb een laag libido' (video)

Martien Meiland is de nieuwste gast in de RTL Boulevard-spin-off Aran On Tour. Hij vertelt openhartig over Chateau Meiland, het nieuwe pension, voormalig huisvriendin Caroline en seks.

<em>Martien Meiland</em> onthult: 'Ik heb een laag libido' (video) Martien Meiland is de nieuwste gast in de RTL Boulevard-spin-off Aran On Tour. Hij vertelt openhartig over Chateau Meiland, het nieuwe pension, voormalig huisvriendin Caroline en seks. CarolineMartien Meiland heeft de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Niet alleen verhuist hij van Frankrijk terug naar Nederland, ook wint hij met zijn Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring, breekt met voormalig huisvriendin Caroline van Eeden, wordt opa én begint een eigen pension. Hoe met beide benen op de grond blijft staan vertelt hij in een nieuwe aflevering van Aran On Tour. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Martien Meiland onthult: 'Ik heb een laag libido' (video)

Caroline
Martien Meiland heeft de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Niet alleen verhuist hij van Frankrijk terug naar Nederland, ook wint hij met zijn Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring, breekt met voormalig huisvriendin Caroline van Eeden, wordt opa én begint een eigen pension. Hoe met beide benen op de grond blijft staan vertelt hij in een nieuwe aflevering van Aran On Tour.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's