Caroline van Eeden heeft slapeloze nachten om 'wraakboek' over Meilandjes-ruzie

Caroline van Eeden heeft slapeloze nachten om 'wraakboek' over Meilandjes-ruzie

<em>Caroline van Eeden</em> heeft slapeloze nachten om 'wraakboek' over Meilandjes-ruzie Bekijk in de video hierboven: de ruzie tussen Caroline en de Meilandjes in beeld Caroline van Eeden plaatst een video op social media met voor de verandering een serieuze boodschap. Ze heet het moeilijk, onder meer vanwege haar onthullende 'wraakboek' over de familie Meiland dat binnenkort verschijnt. Nerveus voor reactiesCaroline heeft naar eigen zeggen nog even te gaan om er weer helemaal bovenop te komen en wil dat eerlijk vertellen aan haar volgers. Even geleden maakte de realityster bekend met een boek te komen over haar ruzie met de Meilandjes, na twee seizoenen verdween ze uit Chateau Meiland. Ze heeft slapeloze nachten en is erg nerveus voor al het commentaar dat ze zal krijgen. Bekijk de video van Caroline hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) Huilbui treft Martien Meiland: geen vergunning voor pension Code Rosé Bekijk deze video » Meilandjes: Vivé bestuurt grasmaaier met papa Bekijk deze video » Video: Martien Meiland zwaar geïrriteerd om kastje in pension Code Rosé Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 7 september 2023 om 15:31

Bekijk in de video hierboven: de ruzie tussen Caroline en de Meilandjes in beeld

Caroline van Eeden plaatst een video op social media met voor de verandering een serieuze boodschap. Ze heet het moeilijk, onder meer vanwege haar onthullende 'wraakboek' over de familie Meiland dat binnenkort verschijnt.

Nerveus voor reacties
Caroline heeft naar eigen zeggen nog even te gaan om er weer helemaal bovenop te komen en wil dat eerlijk vertellen aan haar volgers. Even geleden maakte de realityster bekend met een boek te komen over haar ruzie met de Meilandjes, na twee seizoenen verdween ze uit Chateau Meiland. Ze heeft slapeloze nachten en is erg nerveus voor al het commentaar dat ze zal krijgen.

Bekijk de video van Caroline hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's