Video: flat in Rotterdam gedeeltelijk ontruimd vanwege instortingsgevaar

Video: flat in Rotterdam gedeeltelijk ontruimd vanwege instortingsgevaar

Video: flat in <em>Rotterdam</em> gedeeltelijk ontruimd vanwege instortingsgevaar Een flat aan de Schieweg in Rotterdam is vrijdagmiddag ontruimd vanwege instortingsgevaar. Bewoners belden de brandweer nadat zij dachten nieuwe scheuren in de gevel van het gebouw te hebben ontdekt, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: auto knalt met 50 km per uur door wasstraat in Oss Bekijk deze video » Zien: einde interlandcarrière voor Memphis Depay na duel tegen Griekenland Bekijk deze video » Video: politieagent in Eindhoven naar ziekenhuis na contact met onbekend poeder Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een flat aan de Schieweg in Rotterdam is vrijdagmiddag ontruimd vanwege instortingsgevaar. Bewoners belden de brandweer nadat zij dachten nieuwe scheuren in de gevel van het gebouw te hebben ontdekt, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV