Video: politieagent in Eindhoven naar ziekenhuis na contact met onbekend poeder

Video: politieagent in Eindhoven naar ziekenhuis na contact met onbekend poeder

Op vrijdag is een politieagent in het politiebureau aan de Michelangelolaan in Eindhoven in aanraking gekomen met een onbekend poeder. De agent is overgebracht naar het ziekenhuis, aldus een woordvoerster van de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>politieagent</em> in <em>Eindhoven</em> naar ziekenhuis na contact met <em>onbekend poeder</em> Op vrijdag is een politieagent in het politiebureau aan de Michelangelolaan in Eindhoven in aanraking gekomen met een onbekend poeder. De agent is overgebracht naar het ziekenhuis, aldus een woordvoerster van de politie. Tekst gaat verder onder de video. Vreemd poederHet poeder was afkomstig uit een eerder in beslag genomen pakketje. Het exacte type poeder wordt momenteel onderzocht. De straat voor het politiebureau en het nabijgelegen Catharinaziekenhuis was tijdelijk afgesloten, en er waren meerdere brandweer- en ambulancedienstvoertuigen ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: dode bij recreatieplas Elst, vermoedelijk verdronken (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over start inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vreemd poeder
Het poeder was afkomstig uit een eerder in beslag genomen pakketje. Het exacte type poeder wordt momenteel onderzocht. De straat voor het politiebureau en het nabijgelegen Catharinaziekenhuis was tijdelijk afgesloten, en er waren meerdere brandweer- en ambulancedienstvoertuigen ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV