SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023 na zinderende ontknoping (video)

SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023 na zinderende ontknoping (video)

Vrijdag 8 september 2023 om 21:15

SPOILER: dit is de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2023 na zinderende ontknoping (video) We hebben er de hele week naartoe geleefd: de zinderende finale van De Slimste Mens. Vrijdagavond namen Nandi van Beurden, Jörgen Tjon A Fong en Tom Kleijn het tegen elkaar op. Bekijk hieronder wie de winnaar is van De Slimste Mens 2023. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Tom Kleijn is een dik verdiende winnaar. Wat weet hij veel!Gefeliciteerd @TomKleijnNL #deslimstemens pic.twitter.com/nRwqfWo7D7— Elsschot ?????? (@marcelbar8) September 8, 2023 WinnaarDe winnaar van De Slimste Mens 2023 is niemand minder dan Tom Kleijn. In de finale namen Tom Kleijn als dagwinnaar en Jörgen Tjon A Fong het tegen elkaar op. Nandi van Beurden viel als eerste af en werd derde, met een verschil van slechts enkele tientallen seconden. De finale van De Slimste Mens was op vrijdag 8 september te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: kind vraagt Willem-Alexander en Máxima of ze rijk zijn (video) Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Maarten en Philip vragen zich af hoe je een hamburger moet opeten Bekijk deze video » Eerste beelden De broeders Van Rossem: Maarten heeft zin in een kroket Bekijk deze video »
TV :
SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023 na zinderende ontknoping (video)

We hebben er de hele week naartoe geleefd: de zinderende finale van De Slimste Mens. Vrijdagavond namen Nandi van Beurden, Jörgen Tjon A Fong en Tom Kleijn het tegen elkaar op. Bekijk hieronder wie de winnaar is van De Slimste Mens 2023.

Winnaar
De winnaar van De Slimste Mens 2023 is niemand minder dan Tom Kleijn. In de finale namen Tom Kleijn als dagwinnaar en Jörgen Tjon A Fong het tegen elkaar op. Nandi van Beurden viel als eerste af en werd derde, met een verschil van slechts enkele tientallen seconden.

De finale van De Slimste Mens was op vrijdag 8 september te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's