ZIEN: kind vraagt Willem-Alexander en Máxima of ze rijk zijn (video)

ZIEN: kind vraagt Willem-Alexander en Máxima of ze rijk zijn (video)

Vrijdag 1 september 2023 om 11:21

Dat kinderen gewoon vragen wat ze willen vragen werd donderdag maar weer eens duidelijk tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Gelderse vallei. Tijdens een kort vraaggesprek vraagt een van hen aan het koninklijk paar: 'Zijn jullie rijk?'

Het antwoord van Willem-Alexander en Máxima zie je hieronder, in de video van koningshuisverslaggever Rick Evers. Onderaan de pagina zie je de koninklijke fotosessie op het strand van deze zomer.

Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside'

ZIEN: kind vraagt <em>Willem-Alexander</em> en Máxima of ze rijk zijn (video) Dat kinderen gewoon vragen wat ze willen vragen werd donderdag maar weer eens duidelijk tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Gelderse vallei. Tijdens een kort vraaggesprek vraagt een van hen aan het koninklijk paar: 'Zijn jullie rijk?' Het antwoord van Willem-Alexander en Máxima zie je hieronder, in de video van koningshuisverslaggever Rick Evers. Onderaan de pagina zie je de koninklijke fotosessie op het strand van deze zomer. Gisteren Gemist: 'onsportief gedrag' bij De Slimste Mens, start Casa di Beau en Angela de Jong bij Vandaag Inside' Bekijk ook Shownieuws: 'Opluchtig voor Marco Borsato' Bekijk deze video » Ontroerde Connie Witteman: 'Zwanenmeer is echt geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video » De Slimste Mens-deelneemster Renee Kapitein afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's