Prinses Alexia straalt tijdens eerste officiële werkbezoek: 'Dit is heel spannend' (video)

Prinses Alexia straalt tijdens eerste officiële werkbezoek: 'Dit is heel spannend' (video)

Saturday 9 September 2023 om 19:07

Prinses Alexia heeft zaterdag haar eerste officiële werkbezoek afgelegd in Rotterdam.

<em>Prinses Alexia</em> straalt tijdens eerste officiële werkbezoek: 'Dit is heel spannend' (video) Bekijk ook Nederland reageert op eerste werkbezoek Alexia: "Jurk stond Máxima beter" (video) Bekijk deze video » Prinses Alexia heeft zaterdag haar eerste officiële werkbezoek afgelegd in Rotterdam. DoopReservetroonopvolger prinses Alexia is inmiddels 18 jaar oud. Dat betekent dat ze ook officiële taken van het Koninklijk Huis mag uitvoeren. Ze doopte zaterdag in Rotterdam een schip dat haar naam draagt. 'Heel spannend.' Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: prinses Alexia is geslaagd en hijst de vlag op Huis ten Bosch Bekijk deze video » Koninklijke liefde? De prinses van Oranje is gespot met een jongen! Bekijk deze video » Zien: kleding prinses Diana te bewonderen in tentoonstelling 'Royals en Rebels' in Den Haag Bekijk deze video » Prinses Alexia zaterdag voor het eerst officieel in de schijnwerpers (video) Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Alexia straalt tijdens eerste officiële werkbezoek: 'Dit is heel spannend' (video)

Doop
Reservetroonopvolger prinses Alexia is inmiddels 18 jaar oud. Dat betekent dat ze ook officiële taken van het Koninklijk Huis mag uitvoeren. Ze doopte zaterdag in Rotterdam een schip dat haar naam draagt. 'Heel spannend.' Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's