Nederland reageert op eerste werkbezoek Alexia: "Jurk stond Máxima beter" (video)

Nederland reageert op eerste werkbezoek Alexia: "Jurk stond Máxima beter" (video)

<em>Nederland reageert</em> op eerste werkbezoek <em>Alexia</em>: &quot;Jurk stond Máxima beter&quot; (video) Prinses Alexia, die nu een tussenjaar heeft, is zaterdag 9 september tijdens haar eerste officiële werkbezoek verschenen in een jurk van haar moeder koningin Máxima. Ze was bij een doop in Rotterdam van het schip Vox Alexia. Veel mensen hebben op X wat te zeggen over Alexia's werk en uiterlijk. Lees de berichten hieronder: TuttigAlexia droeg de zwarte jurk van Oscar de la Renta met open schouders van haar moeder. Twitter gaat los op Alexia. Een persoon vindt de jurk en de schoenen tuttig staan: "Het stond Maxima 10 x beter", schrijft Kaatje. Bekijk hierboven de video waarin prinses Alexia op haar eerste officiële werkbezoek in Rotterdam is. Jammer zeg, maakt haar ouder dan ze is.. ook nog die tuttige schoenen eronder.. #meisjeVan18 #Alexia stond Maxima 10x beter— kaatje-hotemetoot (@kaatjehotemetoo) September 9, 2023 Jammer zeg, maakt haar ouder dan ze is.. ook nog die tuttige schoenen eronder.. #meisjeVan18 #Alexia stond Maxima 10x beter— kaatje-hotemetoot (@kaatjehotemetoo) September 9, 2023 Weer een fossiele brandstofverbruiker. Hoeveel stookolie verbruikt dat schip?Waarom protesteerde #ExtinctionRebellion niet bij die doop?#alexiahttps://t.co/xXys1SUy5a— Black Sheep Boy ??? (@Ius_peter) September 9, 2023 Let op hoe #Alexia, als ze het model van het schip onthult, het doek niet weggeeft of laat vallen - zoals een echte High Society jetsetter betaamt - maar keurig oprolt en op de tafel neerlegt. Serieus: geweldig mooie Nederlandse tewaterlating.https://t.co/bkGcZYvX4t— HansR (@HARNNS) September 10, 2023
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prinses Alexia, die nu een tussenjaar heeft, is zaterdag 9 september tijdens haar eerste officiële werkbezoek verschenen in een jurk van haar moeder koningin Máxima. Ze was bij een doop in Rotterdam van het schip Vox Alexia. Veel mensen hebben op X wat te zeggen over Alexia's werk en uiterlijk. Lees de berichten hieronder:

Tuttig
Alexia droeg de zwarte jurk van Oscar de la Renta met open schouders van haar moeder. Twitter gaat los op Alexia. Een persoon vindt de jurk en de schoenen tuttig staan: "Het stond Maxima 10 x beter", schrijft Kaatje.

Bekijk hierboven de video waarin prinses Alexia op haar eerste officiële werkbezoek in Rotterdam is.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV